15.10.                  
1-4kl 15-19oktobris
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-61A Apelsīnu krēms ar pienu 100/100 g. 4.02 2.26 32.33 168.35
NKMP-32 Makaroni ar malto gaļu 200 g. 9.27 16.77 23.89 279.02
VNT-10I Rupjmaize 25 g. 1.73 0.28 13.65 60.93
NSAL-56G Marinēti gurķi 80 g. 2.24 0.00 1.04 15.20
NGĖR-49 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
  17.40 19.31 86.74 581.90
  17.40 19.31 86.74 581.90
16.10.                  
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-96A Auzu pārslu putra ar ogu ķīseli 70/70 g. 4.26 8.81 35.49 206.81
LNSR-51BBB Zupa“ Soļanka“ ar krējumu 200/5 g. 7.25 19.86 10.97 250.10
VNT-11 Rudzu maize 20 g. 1.30 0.22 9.26 42.26
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
  12.95 28.89 71.55 557.57
  12.95 28.89 71.55 557.57
17.10.                  
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-62E Rudzu maizes zupa ar putukrējumu 80/100 g. 4.12 2.24 21.62 125.13
LNKMP-65Q Vistas gaļa saldskābajā mērcē 60/50 g. 13.50 18.62 2.76 232.54
NGAR-2A Vārīti kartupeļi 130 g. 7.80 5.81 42.90 250.53
NSAL-214D Biešu salāti ar zirnīšiem 80 g. 1.40 1.19 8.32 45.87
VNT-9H Ābols 50 g. 0.40 0.10 5.50 21.50
  27.22 27.96 81.10 675.57
  27.22 27.96 81.10 675.57
18.10.                  
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-43J Biezpiena sacepums ar    ķīsēli 85/85 g. 10.86 10.54 24.33 193.72
LNSR-111A Skābeņu zupa ar olu un krējumu 200/10/5 g. 3.00 5.50 12.61 165.36
VNT-10 Rupjmaize 20 g. 1.38 0.22 10.92 48.74
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
VNT-8E Bumbiers 50 g. 0.20 0.20 6.50 26.50
  15.58 16.46 70.19 492.72
  15.58 16.46 70.19 492.72
19.10.                  
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
NŽUVP-19D Šmorēts vistas gaļas šķinķis 80 g. 10.62 7.74 12.77 158.47
NPAD-2G Piena mērce 15 g. 0.30 0.78 0.99 12.43
VNT-10I Rupjmaize 25 g. 1.73 0.28 13.65 60.93
NGAR-15A Vārīti rīsi 130 g. 2.88 0.54 21.49 102.14
NSAL-212G Burkānu,kāpostu salāti ar zaļumu mērci 90 g. 1.07 2.32 7.28 51.54
NGĖR-49 Kefīrs 200 g. 7.00 5.00 7.80 112.00
VNT-7J Banāns 50 g. 0.60 0.15 11.55 48.50
  24.20 16.81 75.53 546.01
  24.20 16.81 75.53 546.01

 

 

Ēdienkarte:  1-4 kl.15-19oktobrim
    15.10.              
    Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
    olbv. tauki ogļh.
              Launags
    NSR-40G Piena-makaronu zupa 180 g. 4.14 3.26 14.76 130.52
    NUŽK-38B Rudzu maize ar kausēto sieru 20/10 g. 3.78 2.90 9.26 76.26
Kopā:   7.92 6.16 24,02 206.78
  Dienā kopā:   7,92 6,16 24,02 206.78
                   
                 
Ēdienkarte:  1-4 kl.
    16.10.              
    Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
    olbv. tauki ogļh.
              Launags
    NSAL-235C Griķu salāti ar    krējumu 120 g. 5.45 4.01 22.81 166.05
    VNT-99D Sēklu maize 20 g. 1.36 1.06 9.36 52.42
    NGĖR-37J  Tēja ar cukuru 200 g. 0.00 0.00 2.01 7.90
Kopā:   5,95 6,65 26,08 188,59
  Dienā kopā:   5,95 6,65 26,08 188,59
                   
                 
Ēdienkarte:  1-4 kl.
    17.10.              
    Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
    olbv. tauki ogļh.
              Launags
    NSR-45A Mannā putra ar ievārijumu 200 g. 3.88 3.58 14.29 106.06
    NUŽK-55A Rudzu maize ar desu 20/10 g. 2.94 2.16 9.93 67.46
                 
                 
Kopā:   7,43 5.74 24,33 214,49
  Dienā kopā:   7,43 5.74 24,33 214,49
                   
                 
Ēdienkarte:  1-4 kl.
    18.10.              
    Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
    olbv. tauki ogļh.
              Launags
    NDRŽP-35K Kartupeļu pankūkas 110 g. 7.85 3.01 23.52 152.32
    NPAD-7 Krējums 20 g. 0.39 2.50 1.40 33.28
    LNGĖR-77J  Kumelīšu tēja ar cukuru 200 g. 0.00 0.00 5.49 21.74
Kopā:   8,24 5,51 25,92 207.34
  Dienā kopā:   8,24 5,51 25,92 197.83
                   
                 
Ēdienkarte:  1-4 kl.
    19.10.              
    Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
    olbv. tauki ogļh.
              Launags
    NGĖR-41H  Tēja ar pienu un cukuru 200 g. 1.50 1.00 10.39 58.60
    NUŽK-55A Rudzu maize ar aknu pastēti 20/10 g. 2.94 2.16 9.93 67.46
Kopā:   6,74 8,33 23,42 192,25
  Dienā kopā:   6,74 8,33 23,42 192,25
         

 

 

15.10.            
    5.-9. kl. ĒDIENKARTE          
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-61A Apelsīna krēms ar pienu 100/100 g. 4.02 2.26 32.33 168.35
NKMP-32D Makaroni ar malto gaļu 230 g. 10.66 19.28 27.46 340.87
VNT-10A Rupjmaize 30 g. 2.07 0.33 16.38 73.11
NSAL-56G Marinēti gurķi 80 g. 2.24 0.00 1.04 15.20
NGĖR-49 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
  19.13 21.87 93.04 655.93
  19.13 21.87 93.04 655.93
16.10.            
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-96A Auzu pārslu putra ar ķīseli 70/70 g. 4.26 9.81 35.49 206.81
LNSR-51EEE Zupa“ Soļanka“ ar krējumu 250/5 g. 20.37 26.87 22.92 501.92
VNT-11M Rudzu maize 25 g. 1.63 0.28 11.58 52.83
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
  26.40 36.96 85.82 819.96
  26.40 36.96 85.82 819.96
17.10.            
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-62E Rudzu maizes zupa ar putukrējumu 80/100 g. 4.12 2.24 21.62 125.13
LNKMP-65O Vistas gaļa saldskābajā mērcē 70/60 g. 15.94 23.97 4.64 296.12
NGAR-2B Vārīti kartupeļi 150 g. 9.00 6.70 49.50 289.06
NSAL-214 Biešu salāti ar zirnīšiem 100 g. 1.74 1.49 10.42 57.34
VNT-9H Ābols 50 g. 0.40 0.10 5.50 21.50
  31.20 34.50 91.68 789.15
  31.20 34.50 91.68 789.15
18.10.            
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-43N Biezpiena sacepums ar ķīsēli 100/100 g. 14.07 17.05 28.99 321.15
LNSR-111B Skābeņu zupa ar olu un krējumu 250/10/5 g. 3.42 9.79 15.70 309.68
VNT-10A Rupjmaize 30 g. 2.07 0.33 16.38 73.11
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
VNT-8E Bumbiers 50 g. 0.20 0.20 6.50 26.50
  19.90 27.37 83.40 788.84
  19.90 27.37 83.40 788.84
19.10.            
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
NŽUVP-19G Šmorēts vistas gaļas šķiņķis 90 g. 11.95 13.59 14.36 287.01
NPAD-2 Piena mērce 20 g. 0.41 1.03 1.32 16.57
VNT-10I Rupjmaize 25 g. 1.73 0.28 13.65 60.93
NGAR-15B Vārīti rīsi 150 g. 3.32 0.63 24.80 117.87
NSAL-212A Burkānu, kāpostu salāti ar zaļumu mērci 100 g. 1.20 2.58 8.08 57.27
NGĖR-49 Kefīrs 200 g. 7.00 5.00 7.80 112.00
VNT-7J Banāns 50 g. 0.60 0.15 11.55 48.50
  26.21 23.26 81.56 700.15
  26.21 23.26 81.56 700.15
         

 

 

15.10.              
10-12kl ĒDIENKARTE            
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-61A Apelsīnu krēms ar pienu 100/100 g. 4.02 2.26 32.33 168.35
NKMP-32CC Makaroni ar gaļu 250 g. 11.59 20.97 29.86 406.03
VNT-10C Rupjmaize 40 g. 2.76 0.44 21.84 97.48
NSAL-56I Marinēti gurķi 90 g. 2.52 0.00 1.17 17.10
NGĖR-49 Sulas dzēriens 200 g. 7.00 5.00 7.80 112.00
          27.89 28.67 93.00 800.96
  27.89 28.67 93.00 800.96
16.10.              
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-96A Auzu pārslu putra ar  ķīseli 70/70 g. 4.26 9.81 35.49 206.81
LNSR-51EEE Zupa“ Soļanka“ ar krējumu 250/5 g. 20.37 26.87 22.92 501.92
VNT-11N Rudzu maize 35 g. 2.28 0.39 16.21 73.96
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
  27.05 37.07 90.45 841.09
  27.05 37.07 90.45 841.09
                 
17.10.              
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-62 Rudzu maizes zupa ar putukrējumu 100/100 g. 4.40 2.31 25.82 142.91
NKMP-65Z Vistas gaļa saldskābajā mērcē 75/75 g. 16.37 19.12 6.02 256.50
NGAR-2J Vārīti kartupeļi 170 g. 10.21 7.60 56.11 327.60
NSAL-214 Biešu salāti ar zirnīšiem 100 g. 1.74 1.49 10.42 57.34
VNT-9H Ābols 50 g. 0.40 0.10 5.50 21.50
          33.12 30.62 103.87 805.85
  33.12 30.62 103.87 805.85
                 
18.10.              
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
LNDES-43N Biezpiena sacepums ar ķīsēli 100/100 g. 14.07 17.05 28.99 321.15
LNSR-111B Skābeņu zupa ar olu un krējumu 250/10/5 g. 3.42 9.79 15.70 309.68
VNT-10K Rupjmaize 35 g. 2.42 0.39 19.11 85.30
NGĖR-25 Sulas dzēriens 200 g. 0.14 0.00 15.83 58.40
VNT-8E Bumbiers 50 g. 0.20 0.20 6.50 26.50
          20.25 27.43 86.13 801.03
  20.25 27.43 86.13 801.03
                 
19.10.              
Rec. Nr. Ēdiena nosaukums 1 porc. iznāk., g Uzturvielas, g Enerģ., kcal
olbv. tauki ogļh.
          Pusdienas
NŽUVP-19E Šmorēts vistas gaļas šķiņķis  100 g. 13.28 17.38 15.94 347.03
NPAD-2 Piena mērce 20 g. 0.41 1.03 1.32 16.57
VNT-10K Rupjmaize 35 g. 2.42 0.39 19.11 85.30
NGAR-15H Vārīti rīsi 170 g. 3.76 0.71 28.11 133.58
NSAL-212A Burkānu,kāpostu salāti ar zaļumu mērci 100 g. 1.20 2.58 8.08 57.27
NGĖR-49 Kefīrs 200 g. 7.00 5.00 7.80 112.00
VNT-7J Banāns 50 g. 0.60 0.15 11.55 48.50
  28.67 27.24 91.91 800.25
  28.67 27.24 91.91 800.25
         
Attachments:
Download this file (Edinasana.pdf)Par ēdināšanu skolās2085 kB